BLØF NAAR DE DOOLHOF IN TEGELEN

BLØF, een van Nederlands bekendste bands, komt naar Tegelen. Openluchttheater De Doolhof vormt op zondag 4 september 2016 het prachtige decor voor een optreden van deze Zeeuwse band. 
BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens. Na bijna 23 jaar heeft BLØF meer dan ooit het vizier op de toekomst gericht.

blof-tegelen

Het concert vindt plaats in openluchttheater De Doolhof waar regen absoluut geen spelbreker is, want het gigantische dak van het theater dient als een paraplu boven de bezoekers. Dit dak en het decor van de Passiespelen op de achtergrond maken deze locatie tot een unieke en prachtige plaats voor concerten en festivals.

Stephanie Struijk voorprogramma

Singer/songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam ‘Stevie Ann’, verzorgt op zondag 4 september het voorprogramma van BLØF in de Doolhof te Tegelen.

Begin dit jaar kwam haar nieuwe titelloze album uit, welke ze samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten heeft geschreven. “Tijdens de reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten we dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in het Nederlands. De inspiratie ontstond als vanzelf en we schreven veertien liedjes in elf staten. Over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en over de magie van geluksmomenten.”

Stephanie Struijk bracht als Stevie Ann vier studio-albums uit. Haar debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA.

Kaartverkoop

De voorverkoop is reeds gestart en kaarten zijn á € 30,00 excl. servicekosten verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, tel: 0900-300 12 50, de Primera winkels en de bekende voorverkoopadressen in Limburg: The Read Shop in Tegelen, Sounds in Venlo, Satisfaction en VVV in Heerlen, VVV Servicepunt Reisburo Van der Biesen in Landgraaf, Music Machine en VVV in Sittard, VVV in Gulpen, VVV in Valkenburg en Buro Pinkpop in Geleen.

Tijdschema

poorten theater open: 19.00 uur
aanvang programma: 20.00 uur
einde programma: 23.00 uur

Locatie

Het concert vindt plaats in het Openluchttheater “De Doolhof” in Tegelen, vlakbij Venlo.

Adres

Openluchttheater De Doolhof
De Drink
5932 CP Tegelen
www.dedoolhof.nl

Routebeschrijving:

Met openbaar vervoer

De Doolhof bevindt zich direct achter het NS-station Tegelen.

Met de auto

Vanaf de A67 vanuit Einhoven / A73 vanuit Nijmegen

  • bij knooppunt Zaarderheiken de A73 richting Maastricht
  • neem afslag 16: “Venlo-Zuid/Tegelen”
  • bij de stoplichten rechtdoor op de N271
  • 1e stoplichten rechts (Kaldenkerkerweg)
  • doorrijden tot aan de rotonde, hierachter ligt “de Doolhof”

Vanaf de A73 vanuit Roermond

  • A73 richting Venlo
  • neem afslag 17: “Belfeld/Tegelen” en dan de N271 richting Tegelen
  • in Tegelen rechtdoor over de rotonde
  • vervolgens de 1e stoplichten links (Kaldenkerkerweg)
  • doorrijden tot aan de rotonde, hierachter ligt “de Doolhof”

Parkeren
Bezoekers die met de auto komen kunnen in de directe omgeving van het theater parkeren. Naast het station is een grote parkeerplaats beschikbaar, maar aangeraden wordt om met het openbaar vervoer te komen aangezien het station op loopafstand is.

Bløf – Omarm

Stephanie Struijk – Nieuwe maan