Crowdfunding-actie voor jong talent!

Deze zomer hét aanstormend talent van Limburg op alle festivals in de regio? Help Kunstbende de Zomertour weer mogelijk te maken!

Jong talent hoort te touren!
De Kunstbende Limburg Zomertour is er voor de ontwikkeling van jong talent. De zomertour is opgezet door Kunstbende Limburg omdat jong talent niet of nauwelijks de mogelijkheid kreeg om zich te laten zien op de podia. Maar juist jong talent hoort te touren!

Uit de slaapkamer, op het podium
Alle winnaars van de Kunstbende wedstrijd en heel veel deelnemers die net niet hebben gewonnen krijgen de kans om de hele zomer op te treden tijdens de grootste Limburgse pop- en cultuurfestivals door de hele provincie. Zij treden buiten hun eigen ‘veilige’ omgeving en spelen voor wisselend publiek. Zo doen ze meer (podium)ervaring op, krijgen feedback op hun werk en genereren naamsbekendheid. Het is dus enorm belangrijk voor de ontwikkeling van deze jonge talenten!

Hoe support ik de Zomertour?
Honderden jongeren hebben op de 2 voorgaande edities al kunnen spelen voor grote groepen publiek! Maar zonder financiële middelen is het organiseren van deze belangrijke tour niet meer haalbaar. Het provisorische podium is onveilig en de geluidsset te beperkt. Met uw bijdragen hopen we de Kunstbende Limburg Zomertour weer te kunnen organiseren en te professionaliseren. Kijk onderstaand filmpje voor een goede indruk van Kunstbende en kijk op deze pagina hoe u ons kunt helpen!