DOE MAAR NAAR DE RODAHAL

Het is Buro Pinkpop gelukt om in opdracht van de gemeente Kerkrade en de directie van de Rodahal een van Nederlands populairste bands uit de geschiedenis strikken voor een optreden.

CONCERT VERPLAATST, NIEUWE DATUM 15 FEBRUARI

Nog voordat DOE MAAR aan de reeks ‘Symphonica in Rosso’ in de Arnhemse Gelredome gaat beginnen maakt de band vandaag bekend dat ze in het voorjaar door Nederland zullen gaan touren. Tijdens de ‘Glad IJs’ tour zal ook Limburg niet worden overgeslagen. “Het is goed om te zien dat steeds meer grote artiesten de weg naar de Rodahal weer weten te vinden. Wij zien voor ons als gemeente hierin een rol als aanjager weggelegd en zijn blij dat het gelukt is om Doe Maar naar Kerkrade te halen,” aldus wethouder Tim Weijers (coördinatie evenementen).

Begin jaren tachtig ontketende DOE MAAR een ware rage in Nederland, een die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. Doe Maar scoorde vele grote hits als ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’, en ‘Pa’. Na het afscheid in 1984 en enkele reünies later gaat de band, in originele bezetting, weer op tour door Nederland.

De kaartverkoop voor het concert begint vrijdag 12 oktober om 10.00 uur via TicketService, www.ticketservice.nl, tel: 0900-300 12 50 en de volgende adressen van Buro Pinkpop:
Buck Office en Café A Jenne Sjlaagboom in Kerkrade, Satisfaction in Heerlen,
VVV in Landgraaf, Music Machine in Sittard en Buro Pinkpop in Geleen.
De kaarten kosten € 49,00 excl. € 4,00 servicekosten en er zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Kijk voor meer informatie over de band op www.doemaar.nl

DOE MAAR ‘GLAD IJS’
vrijdag 15 februari 2013
aanvang 20.30 uur
RODAHAL KERKRADE
entreeprijs € 49,00 excl.€ 4,00 servicekosten
uitsluitend staanplaatsen

Start voorverkoop vrijdag 12 oktober 2012 via:
TicketService: www.ticketservice.nl,tel: 0900-300 12 50
Buck Office en Café A Jenne Sjlaagboom in Kerkrade,
Satisfaction in Heerlen,
VVV in Landgraaf,
Music Machine in Sittard en
Buro Pinkpop in Geleen.

Produktie BURO PINKPOP