GOLDEN EARRING WEER TERUG IN DE RODAHAL

Buro Pinkpop zet ook dit jaar de traditie voort door weer een concert van de GOLDEN EARRING in Limburg te presenteren. Na het uitverkochte concert vorig jaar komt de band op zaterdag 20 oktober terug in de Rodahal van Kerkrade.

De levende rocklegende GOLDEN EARRING kan na meer dan 50 jaar aan de top putten uit een lange reeks van hits. Wie kent niet de wereldhits “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles” en “Radar Love”. Oud en jong zingen deze nummers uit volle borst mee en schromen niet om op overtuigende wijze blijk te geven aan het plezier wat een ieder aan een concert met deze Haagse rockgroep beleeft. Zij zijn de enige echte Godfathers van de Nederlandse rock en staan altijd garant voor een enerverend concert. Dit tot groot genoegen van de vele fans bestaande uit drie generaties popmuziekliefhebbers. In december 2015 vierde de band, in de klassieke bezetting bestaande uit Rinus Gerritsen (bas/toetsen), George Kooymans (gitaar/zang), Cesar Zuiderwijk (drums) en Barry Hay (zang/gitaar), hun 50 jarig jubileum groots in de Ziggo Dome maar nu, bijna twee jaar later, is van rustiger aan doen geen sprake.

Voorprogramma: Luminize

Luminize is een all-girl band bestaande uit zangeres Marcela, gitarist Matilda, drummer Irena en bassist Tea.
De vier jonge vrouwen zijn geboren en getogen in Kroatië en kennen elkaar van de lokale muziekschool en het koor. Ze besloten een all-girl band te beginnen nadat hun muziekleraar tijdens de les een boyband had samengesteld en dat inspireerde de dames. Met steun van diezelfde leraar hebben ze zich ontwikkeld en al snel werden ze opgepikt door het publiek in hun thuisland. Met hun dynamische optredens weet Luminize iedereen voor zich te winnen. Als viereenheid straalt de band een energie uit waar het publiek niet om heen kan. De band werd na enkele tours door het buitenland opgemerkt en naar Nederland gehaald. Vanuit de nieuwe thuisbasis Scheveningen wordt nu hard gewerkt aan hun internationale doorbraak en mag de band de Rodahal warmdraaien voor de Golden Earring.

TIJDSCHEMA

Tijdschema onder voorbehoud

  • 19:00 deuren open
  • 20:00 Luminize
  • 21:15 Golden Earring
  • 22:45 verwacht einde

Voorverkoop is reeds gestart en kaarten zijn á € 35,00 excl. servicekosten verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, tel: 0900-300 12 50 (60 cpm), de Primerawinkels en de voorverkoopadressen in Limburg: Buck Office in Kerkrade, Satisfaction in Heerlen, Music Machine in Sittard en Buro Pinkpop in Geleen. Kaartverkoop in Duitsland via www.bonnticket.de.

RODAHAL KERKRADE
ZATERDAG 20 OKTOBER 2018

Aanvang 20.00 uur. Toegang vanaf 19.00 uur.
Entree in de voorverkoop € 35,00 (excl. servicekosten)
Avondkassa (indien voorradig) € 40,00

Voorverkoop via Ticketmaster: www.ticketmaster.nl, 0900-300 12 50 (60 cpm) en de Primera winkels.
Kerkrade: Buck Office,
Heerlen: Satisfaction
Sittard: Music Machine
en Geleen: Buro Pinkpop.

PRODUKTIE BURO PINKPOP

Routebeschrijving
Plan uw route naar de Rodahal via Google Maps

Parkeren & hotels
Bekijk de mogelijkheden om te parkeren en te overnachten in de omgeving van Kerkrade op de website van de Rodahal.

Golden Earring – Twilight Zone

 

Luminize – Twilight