GOLDEN EARRING WEER TERUG IN DE RODAHAL

Buro Pinkpop zal dit jaar de traditie voort zetten door weer een concert van de GOLDEN EARRING in Limburg te presenteren. Na de successen uit het verleden komt de band op vrijdag 14 december terug in de Rodahal van Kerkrade. Het is al weer 3 jaar geleden dat de band het eerste concert in de vernieuwde Rodahal gaf. De zaal is sinds die verbouwing weer het thuis voor diverse concerten van organisator Buro Pinkpop.

De levende rocklegende GOLDEN EARRING kan na 50 jaar aan de top putten uit een lange reeks van hits. Wie kent niet de wereldhits “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles” en “Radar Love”. Oud en jong zingen deze nummers uit volle borst mee en schromen niet om op overtuigende wijze blijk te geven van het plezier wat een ieder aan een concert met deze Haagse rockgroep beleeft. Zij zijn de enige echte Godfathers van de Nederlandse rock en staan altijd garant voor een enerverend concert. Dit tot groot genoegen van de vele, vele fans uit drie generaties popmuziekliefhebbers. Het laatste album Tits & Ass kwam bij uitkomen in mei meteen op nummer 1 binnen in de Dutch Album Top 100 en is inmiddels te vinden in iedere platenkast van de Earring fans.

Voorverkoop is reeds gestart en kaarten zijn á € 33,00 incl. servicekosten verkrijgbaar via TicketService, www.ticketservice.nl, tel: 0900-300 12 50 en de volgende adressen van Buro Pinkpop: Buck Office en Café A Jenne Sjlaagboom in Kerkrade, Satisfaction in Heerlen, VVV in Landgraaf, Music Machine in Sittard en Buro Pinkpop in Geleen.

GOLDEN EARRING

RODAHAL KERKRADE
VRIJDAG 14 DECEMBER 2012

met voorprogramma
Aanvang 20.00 uur. Toegang vanaf 19.00 uur.
Entree in de voorverkoop € 33,00 (incl. € 3,00 servicekosten)
Avondkassa (indien voorradig) € 35,00

Voorverkoop via TicketService: www.ticketservice.nl, 0900-300 12 50 (45 cpm)
Kerkrade: Buck Office en Café A Jenne Sjlaagboom,
Heerlen: Satisfaction,
Landgraaf: VVV,
Sittard: Music Machine en
Geleen: Buro Pinkpop.
Produktie: Buro Pinkpop