GOLDEN EARRING WEER TERUG IN DE RODAHAL

Buro Pinkpop zet ook dit jaar de traditie voort door weer een concert van de GOLDEN EARRING in Limburg te presenteren. Na de successen uit het verleden komt de band op zaterdag 21 oktober terug in de Rodahal van Kerkrade.

De levende rocklegende GOLDEN EARRING kan na meer dan 50 jaar aan de top putten uit een lange reeks van hits. Wie kent niet de wereldhits “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles” en “Radar Love”. Oud en jong zingen deze nummers uit volle borst mee en schromen niet om op overtuigende wijze blijk te geven aan het plezier wat een ieder aan een concert met deze Haagse rockgroep beleeft. Zij zijn de enige echte Godfathers van de Nederlandse rock en staan altijd garant voor een enerverend concert. Dit tot groot genoegen van de vele fans bestaande uit drie generaties popmuziekliefhebbers. In december 2015 vierde de band, in de klassieke bezetting bestaande uit Rinus Gerritsen (bas/toetsen), George Kooymans (gitaar/zang), Cesar Zuiderwijk (drums) en Barry Hay (zang/gitaar), hun 50 jarig jubileum groots in de Ziggo Dome maar nu, bijna twee jaar later, is van rustiger aan doen geen sprake.

Voorprogramma: The ten Bells

De opener van Pinkpop 2017 THE TEN BELLS zal de Rodahal op 21 oktober opwarmen als voorprogramma van de Golden Earring. De band kwam aan het einde van 2016 uit het niets tevoorschijn en won de Nu Of Nooit wedstrijd van 2016, waarna ze Pinkpop 2017 mochten openen. The Ten Bells is een garage blues-rock band uit het zuiden van Limburg, met herkenbare invloeden van De Staat, Arctic Monkeys en Eagles of Death Metal. Vuige dansbare rock met catchy riffs, maar vooral een liveband in hart en nieren. De band is vernoemt naar een oud café in London, het favoriete cafe van de band. Ze hebben de bar inmiddels verlaten maar ze dragen deze altijd met zich mee.

RODAHAL KERKRADE
ZATERDAG 21 OKTOBER 2017

met voorprogramma The Ten Bells
Aanvang 20.00 uur. Toegang vanaf 19.00 uur.
Entree in de voorverkoop € 30,00 (excl. servicekosten)
Avondkassa (indien voorradig) € 40,00

UITVERKOCHT!

Voorverkoop via Ticketmaster: www.ticketmaster.nl, 0900-300 12 50 (60 cpm) en de Primera winkels.
Kerkrade: Buck Office,
Heerlen: Satisfaction, Parkstad Limburg Theater
Sittard: Music Machine
en Geleen: Buro Pinkpop.

PRODUKTIE BURO PINKPOP

Routebeschrijving
Plan uw route naar de Rodahal via Google Maps

Parkeren & hotels
Bekijk de mogelijkheden om te parkeren en te overnachten in de omgeving van Kerkrade op de website van de Rodahal.

Golden Earring – Twilight Zone

The Ten Bells – Commence