HERMAN IN EEN BAKJE GEITENKWARK VOORPROGRAMMA DOE MAAR, RODAHAL KERKRADE VRIJDAG 15 FEBRUARI 2013

Noem het voorprogramma van DOE MAAR gerust een a-capella boyband. Robuuste knapen, goddelijke lichamen en hemelse klanken zijn slechts een paar zaken waar ‘HERMAN IN EEN BAKJE GEITENKWARK’ garant voor staat. De groep met de smakelijke naam, bestaande uit Rein Mulder, Rob Veugelaers, Benny van der Bijl, en zoon van Henny Vrienten, Polle Vrienten, stamt al uit de middelbare schooltijd van deze muzikale vrienden.

Het concert van DOE MAAR zou in eerste instantie plaatsvinden op vrijdag 11 januari maar heeft wegens ziekte toen geen doorgang kunnen vinden. Het zou de start betekenen van de ’Glad IJs’ tour door Nederland. Met het verplaatsen naar 15 februari heeft De Rodahal de laatste show van de tour te pakken en mogelijk ook de allerlaatste show van DOE MAAR ooit!

Begin jaren tachtig ontketende DOE MAAR een ware rage in Nederland, een die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. Doe Maar scoorde vele grote hits als ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’, en ‘Pa’. Na het afscheid in 1984 en enkele reünies later gaat de band, in originele bezetting, weer op tour door Nederland, te eindigen in Kerkrade.

Kijk hier voor tickets!