KRYSTL EN IRIS KROES TE GAST BIJ CONCERT MARCO BORSATO IN DE RODAHAL

Tijdens de laatste vier concerten van Marco Borsato treden er speciale gasten op. Lange Frans, de 3J’s, Krystl, Sharon Doorson en Iris Kroes gaan mee naar de laatste concerten in de concertreeks Dichtbij on Tour. Marco Borsato is met het afsluitende concert van de tournee tevens de allereerste Nederlandse artiest in de nieuwe concertlocatie Ziggo Dome.

Krystl is eerder te gast geweest tijdens de 3Dimensies concerten in het GelreDome. Krystl bracht vorig jaar haar debuutalbum Rolling uit, met grote hits als ‘Golden Days’, ‘Bottles’ en ‘Fool for you’. Ze won afgelopen jaar o.a. een 3FM Award en een Edison en doet het erg goed in de Nederlandse hitlijsten met haar vrolijke, zomerse muziek.

Iris Kroes werd tijdens The Voice of Holland gecoacht door Marco. De 19-jarige viel tijdens The Voice in eerste instantie op door haar harp maar al snel viel Nederland voor haar stem en zangkwaliteiten. Ook voor Sharon Doorson, die tweede werd in Team Borsato tijdens de Voice of Holland, is een mooie plek op het podium gereserveerd: Sharon is te gast in Goes.

Marco: “Voor Dichtbij on Tour wilde ik gasten die bijzonder zijn, die iets toevoegen aan de rijke kleurschakeringen van de Nederlandse popmuziek. Al deze artiesten voegen hun eigen kleur en karakter toe aan het muziekpallet waarbij kwaliteit het bindmiddel is.”

Voor het concert in de Rodahal zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl, 0900 – 300 1250 (45 cpm) en onderstaande eigen voorverkoopadressen.
Meer informatie is te vinden op www.borsato.nl.

Buro Pinkpop en Rodahal presenteren:
MARCO BORSATO DICHTBIJ ON TOUR

zaterdag 16 juni 2012
aanvang 20.15 uur
RODAHAL KERKRADE
entreeprijs € 49,00 excl.servicekosten
uitsluitend staanplaatsen
start voorverkoop vrijdag 9 maart via TicketService: www.ticketservice.nl, 0900-300 12 50
Buck Office en Café A Jenne Sjlaagboom in Kerkrade,
Satisfaction in Heerlen,
VVV in Landgraaf,
Music Machine in Sittard en
Buro Pinkpop in Geleen.

Produktie BURO PINKPOP