MARCO BORSATO WEGENS SUCCES TERUG NAAR KERKRADE

Marco Borsato keert op 26 september terug naar de Rodahal in Kerkrade. Zijn nog lopende Duizend Spiegels Tour wordt wegens groot succes in het najaar verlengd en daarbij zal ook Kerkrade niet worden overgeslagen. Kaartverkoop voor het concert begint op vrijdag 16 mei om 10.00 via Ticketmaster.

In 2014 komt Marco Borsato dichterbij dan ooit! Met de muziek van zijn album Duizend Spiegels treedt hij in alle 12 provinciën op. Na het grote succes en de grote vraag naar kaarten van de tournee in april en mei wordt de tour doorgezet in het najaar. Het concert van Marco Borsato op zaterdag 17 mei in de Rodahal was dan ook binnen twee uur na de start van de kaartverkoop uitverkocht.

borsato-duizend-spiegels

Marco Borsato treedt met de Duizend Spiegels Tour op in kleine, intieme zalen maar ook de grote zalen kunnen op zijn komst rekenen. Hij is de eerste artiest die vier keer de Ziggo Dome aandoet. Tijdens zijn optreden speelt hij uiteraard nummers van het laatste album Duizend Spiegels dat ondertussen bekroond is met dubbel platina en ook het best verkochte album van 2013 was. Bezoekers kunnen hits verwachten als Het Beste Wat Ik Ooit Had, het duet Samen Voor Altijd dat hij met zijn dochter Jada heeft opgenomen, maar ook klassiekers als Rood, Ik leef Niet Meer Voor Jou en Binnen.

Marco Borsato: “Muziek is onlosmakend met me verbonden. Ik ben dankbaar dat ook mijn muziek zoveel associaties oproept, dat het herinneringen helpt koesteren. Niet alleen voor mijn publiek, ook voor mij. Dit najaar gaan we samen nieuwe herinneringen maken!”

De kaartverkoop voor het concert start a.s. vrijdag 16 mei om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl, tel: 0900-300 12 50 en o.a. de volgende adressen van Buro Pinkpop: Buck Office in Kerkrade, Satisfaction in Heerlen, VVV in Landgraaf, VVV in Maastricht, Music Machine in Sittard en Buro Pinkpop in Geleen. De kaarten kosten € 49,00 excl. servicekosten en er zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Meer informatie over de tournee en het album: www.borsato.nl

MARCO BORSATO DUIZEND SPIEGELS TOUR

RODAHAL KERKRADE
vrijdag 26 september 2014

aanvang 20.00 uur
zaal open 18.30 uur

entreeprijs € 49,00 excl.servicekosten
uitsluitend staanplaatsen
start voorverkoop vrijdag 16 mei 2014 via
www.ticketmaster.nl, tel: 0900-3001250 (45 cpm)

en de bekende voorverkoopadressen:
Buck Office in Kerkrade,
Satisfaction in Heerlen,
VVV in Landgraaf,
VVV in Maastricht,
Music Machine in Sittard en
Buro Pinkpop in Geleen.

Produktie BURO PINKPOP