ORANGE SKYLINE VOORPROGRAMMA RACOON

De Groningse indie band Orange Skyline warmt de Rodahal op 10 oktober als voorprogramma van Racoon op. De band, geformeerd in 2012, haalt zijn inspiratie uit jaren ’60 rock n’ roll, Gainsbourgse chansons en moderne garagerock. Het resultaat is een herkenbaar en catchy geluid. Orange Skyline bracht 11 september jl het mini-album An Introduction’ uit met daarop de op 3FM veel gedraaide single ‘Rapture’ en tourt deze maanden als 3FM Serious Talent door Nederland.

orange-skyline

In aanloop naar de uitverkochte show van Racoon in de Ziggo Dome op 28 november komt de Racoon dit najaar naar de Rodahal in Kerkrade. Het concert op zaterdag 10 oktober is een van de drie extra concerten die Racoon geeft en staat in het teken van het nieuwe album ‘All In Good Time’.

Racoon behoeft eigenlijk geen introductie, een van ‘s lands populairste bands werd de afgelopen jaren bekroond met onder andere drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Popprijs in 2012. Ze speelden op alle grote festivals en scoorden in hun carrière hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick.’ Dit voorjaar kondigde Racoon haar grootste concert in de geschiedenis van de band aan op 28 november in de Ziggo Dome. Dit concert is inmiddels geheel uitverkocht

De voorverkoop is reeds gestart en kaarten zijn á € 35,00 excl. servicekosten verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, tel: 0900-300 12 50 en de voorverkoopadressen in Limburg: Buck Office in Kerkrade, Satisfaction en VVV in Heerlen, VVV Servicepunt Reisburo Van der Biesen in Landgraaf, Music Machine en VVV in Sittard, VVV in Gulpen, VVV in Valkenburg, VVV in Maastricht en Buro Pinkpop in Geleen.