PINKPOP EXPO

EXPOSITIE PINKPOP HISTORIE, SINCE 1970

De expo neemt je mee terug in de tijd van Pinkpop. Bekijk legendarische foto’s van de vele bezoekers en artiesten als Mick Jagger en Sting maar ook van Coldplay en Bruce Springsteen. Ga er eens goed voor zitten in de Pinkpop bioscoop voor een mooie selectie Pinkpop live opnames. De expo biedt een kijkje achter de schermen van een evenement als Pinkpop. Zo zijn er historische documenten zoals eerste begrotingen, het contract met U2 uit 1980, vergunningen, briefwisselingen, polsbandjes, en andere bijzondere items te zien.

Kortom: de Pinkpop Expo is een must see voor de Pinkpop fans van vroeger én voor die van nu!

Openingstijden
De expo heeft flexibele openingstijden tijdens werkdagen, we verzoeken je nadrukkelijk vooraf telefonisch contact op te nemen, zodat je niet het risico loopt voor een gesloten deur te staan.

Entreeprijs
De entreeprijs is vastgesteld op € 2,00 en voor CJP-houders op € 1,00. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding hebben gratis entree.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Buro Pinkpop: telefonisch via 046-4752500 of per email.
VVV Zuid-Limburg verzorgt exclusief diverse arrangementen voor groepsbezoek, kijk voor meer info op www.vvvzuidlimburg.nl of mail naar reservering@vvvzuidlimburg.nl

Bezoekadres Pinkpop Expo:

Mauritslaan 25
6161 HP Geleen