THE DIRTY DENIMS VOORPROGRAMMA GOLDEN EARRING

De energieke hardrock/punkband The Dirty Denims zal de Rodahal op 21 november opwarmen als voorprogramma van de Golden Earring. Het is een traditie dat de Golden Earring zelf een talentvolle act meeneemt als voorprogramma, zo gingen in het verleden o.a. Anouk en Kane als toen nog onbekende acts mee op tour. Het Eindhovense The Dirty Denims is geïnspireerd door bands als The Donnas, AC/DC, The Hellacopters, Joan Jett en Blondie en speelden o.a. al op Zwarte Cross, Bospop en Lowlands. In januari 2014 brachten ze hun debuutalbum ‘High Five’ uit, waarvan de single ‘Make Up Your Mind’ werd opgepikt door 3FM en ondertussen is de band druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuw album dat begin 2016 uit moet komen.

Buro Pinkpop zet dit jaar de traditie voort door weer een concert van de GOLDEN EARRING in Limburg te presenteren. Na de successen uit het verleden komt de band op zaterdag 21 november terug in de Rodahal van Kerkrade.

Voorverkoop is reeds gestart en kaarten zijn á € 33,00 incl. servicekosten verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, tel: 0900-300 12 50 en de voorverkoopadressen in Limburg: Buck Office in Kerkrade, Satisfaction en VVV in Heerlen, VVV Servicepunt Reisburo Van der Biesen in Landgraaf, Music Machine en VVV in Sittard, VVV in Gulpen, VVV in Valkenburg en Buro Pinkpop in Geleen.