URBANUS THEATERTOUR 2017-2018 TRECTO PNIX, volledig nieuwe show!

Na drie jaren toeren met een luidruchtig rockbandje langs de zomerfestivals, heeft URBANUS weer zin in het knusse van de theaters.

Of de wereld plots beter wordt van de nieuwe show valt te betwijfelen, maar dat het publiek met een opgelachen kaartje naar buiten gaat, dat staat vast.

Absurde verhalen, grove leugens en gênante situaties zullen afgewisseld worden met een broos of kinderlijk naïef liedje. De zaal in duiken en over rugleuningen van de stoelen lopen, dat zit er niet meteen meer in. Daarom is het bij deze show wel toegelaten dat het publiek op het podium wordt gegooid. Aldus Urbanus zelf!

Urbanus verscheen 11 jaar niet op het podium met een nieuwe show maar deed ineens in 2012 vier glorieuze “best of” shows in het sportpaleis van Antwerpen. Niemand is vergeten dat daar toen meer dan 53.000 bezoekers op af kwamen. Het vervolg was een “best of” tour langs de Vlaamse en Nederlandse theaters. Nu is Urbanus toe aan een volledig nieuwe zaalshow. Hij heeft daarom 12 nieuwe liedjes gemaakt waarvan in september 2017 een CD zal worden uitgebracht. Deze nieuwe CD zal mede basis zijn voor een gloednieuwe theatershow.

Eerst zijn de Vlaamse theaters aan de beurt. Het zal een show worden met een ouderwetse pauze. De publiciteit en de kaartverkoop wordt door de theaters zelf gedaan. De voorverkoop start in de meeste theaters vanaf maandag 1 mei.

Bekijk de speeldata